onsdag 29 oktober 2008

Vi tände ett ljus för morfar idag.

Den 29:e oktober var det 3år sedan min morfar gick bort för att bo hos änglarna! Vi var hos hans grav och tände ett ljus till hans minne. Vi hade köpt ett fint hjärta med en röd ros som vi ställde ljuset i. Det blev jätte fint. Den lyste så fint i solnedgångens rödfärgade sken. Tror morfar blir jätteglad när han kikar ner på oss och ser så fint vi gjorde vid hans grav.
Fastän att jag aldrig hann att träffa dig så saknar jag dig massor ändå, morfar. Mamma berättar så mycket om dig när vi tittar på bilder i fotoalbumen. Jag slår vad om att du hade varit jätteskoj att busa med och givetvis en toppen morfar! En toppen morfar är du så klart även idag, fast du inte finns mig nära. Du finns ju alltid nära oss i våra hjärtan, morfar. Du busar säkert med de barn som finns där uppe hos änglarna. Jag älskar dig jättemycket, morfar. Kram från din lilla Denise och din lilla dotter, mamma Anna.


söndag 19 oktober 2008

Mamma och Pappa på bröllop!

Den 18:e oktober var det fest i påskallavik då mammas och pappas vänner Mikael och Tia-Mia gifte sig. Givetvis var även mamma och pappa där. Jag fick inte vara med men det gjorde absolut inget för jag fick sova över hos farmor och ni må tro att det blev en hel del busa av där. Titta så otroligt fina brudparet var! Hörde av mamma och pappa att brölloppet var jättefint och att det var en jätte lyckad fest! De ville även hälsa och tacka så mycket för att de fick vara med på ert bröllopp och dela eran glädje på er stora dag!
PS. Super snyggt med färgen rosa! Superbra val tycker jag! ;O)
Så här fin var förresten Kleopatra-mamma när hon och ett par tjejer dagarna innan bröllopet drog iväg med Tia-Mia på möhippa!


Vilket stolligt gäng! ;O)

fredag 10 oktober 2008

Ett par mysiga fika kvällar!

Den 5:e oktober var Leo och hans familj och fikade hos oss. Det tyckte jag var sååååå himlans skoj då det känns som evigheter sedan jag såg min kompis Leo och hans familj. Vi smaskade på bullar och drack saft och sen när de vuxna fortsatte att dricka kaffe passade jag och Leo på att leka lite med mina leksaker. Hihi. Det var i och för sig på var sitt håll vi lekte men det spelar väl ingen roll. Leo är ju en cool Rocker så man måste ju spela lite svårflörtad! Hihi. Den 10:oktober var Alvar och hans pappa och tog en fika hos oss. Det tyckte jag var på tiden! Det var ju år och dar sedan jag fick träffa Alvar! Det är bara mamma som får träffa Alvars pappa Magnus på jobbet lite då och då! Himlans vad fuskigt! Men idag var de i alla fall förbi hos oss och busade. Det blev fika, bus, mys i soffan med välling och lite posering framför kameran för Alvar och pappa Magnus del. Jätte skoj att Ni kikade förbi. Hoppas vi ses snart igen killen!

Tänk vilken vecka! Fylld med bus! Kan det bli bättre!

onsdag 1 oktober 2008

Pizzakväll hos familjen Antonsson.

Oktober började med en pizzakväll hos Axel och hans familj. Det blev en hel del bus, massa pizza och en lektion om hur man bäst tar på sig en pyjamas! Hihi
Medan våra mammor och pappor skvallrade ikapp då de inte setts på länge passade jag och Axel på att busa lite med alla hans roliga leksaker. Då det hann bli sent innan det var dags att åka hem fick som sagt pyjamasen åka på! På bilden håller pappa som bäst på att krångla på mig pyjamasen. Det var tur han hade Axel som hjälpte till så att jag tills slut fick på mig den! Hihi du är då för goo du pappa när du är trötter!
Jätte mysigt med en pizzakväll, Lotta, Magnus och Axel!
Det bara måste vi göra om snart!
Kram Kram