lördag 14 mars 2009

Oj vilken lördag!

Ojojoj vilken lördag jag har haft idag! Först var vi och fikade på stan och hade en heldag med massa familjebus. Sen på kvällen kom Alvar och hans pappa, Magnus, förbi på pizza och melodifestivalsmys!



Alvar och Magnus hade med sig godis! Vilken lycka! Vi fick varsin godispåse att mummsa på efter det att vi fått i oss lite käk! Har mest ätit chocklad tidigare så det var jätte spännande att testa på lösgodis! Tror det heter så då godiset ligger löst i en påse och skrammlar! Spännande att få dyka ner i påsen och se vad man hittar. Alvar som visste hur de olika smakade varnade mig snällt om det var någon godis som var sur. Lärde mig ganska snabbt att invänta Alvars minspel över de godisarna han smakade. Verkade det lugnt så dök jag glatt ner och tog samma godisbit. Men då han grimaserade och sa att den var sur fick mamma istället äta upp den. Hihi. Sen kom det även fram massa goda grönsaker, frukt och chips. Lyckan var total igen! Det är sååååå gott att knapra på lite gurka och morötter. Särskilt när de har doppats i dippen först. Slabbar så där lagom mycket! Hihi.
Olyckligtvis blev Alvar lite febrig under kvällens lopp, men höll igång ganska bra ändå. Här busar vi i soffan tillsammans. Vi höll igång hela kvällen men efter lite välling och ombyte till pyjamas så...... ...... somnade vi slutligen gutt i soffan. Man sover alltid bäst efter en dag fylld med massa bus.



Tack för en jätte mysig lördagskväll! Det gör vi snart om!

Inga kommentarer: