torsdag 14 februari 2008

Fika hos Leo och Alla hjärtans fika hos Alwa med tipspromenad!

Dagarna innan alla hjärtans var mamma, pappa och jag hemma hos Leo och hans familj på fika. Det bjöds på semlor och massa annat gott. Givetvis fanns det även tid för en hel del bus.
Dagen därpå, dvs dagen innan alla hjärtans dag, var mamma, pappa och jag hemma hos Alwa på Alla hjärtans fika. Där var även Axel och hans mamma, Alvar och hans pappa samt Leo och hans mamma. Vi började med en tipspromenad som Alwas mamma hade ordnat med. Jätte rolig idé att sätta ut lite frågor längst promenadstråket! Det var så skönt att vara ute och promenera i det soliga vårvädret och när vi kom in väntade det frallor och yoggi. Mummmms!

På kvällen kom Alvar, hans mamma och pappa på fika hemma hos oss. Tihi då sågs ju Alvar och jag igen men nu så var ju även mamma Cecilia med. Det var ju så länge sen de var hemma hos oss så det var jätte kul att dom kom hit och busade.


Ja visst ja, höll på att glömma att även Theo och hans mamma var med på tipspromenaden, men Theo blev dålig så de fick åka hem. Skickar STORA krya-på-dig kramar till dig grabben!

Inga kommentarer: