onsdag 27 maj 2009

En resa till "bästkusten" för att hälsa på Moster & Co.

Tjoho.. äntligen på väg till moster och busAnders.

Vägen dit är lång så man måste stanna och rasta benen lite ibland. I Växjö är det halvlek säger pappa så då stannade vi till där för att äta lite och kicka lite boll pappa och jag. Sen när vi skulle åka så fick minsann mormor jaga mig för att få in mig i bilen igen.
Bus e kul, ti hi.

För att skojsa till det extra mycket så tittade vi in på busfabriken i Halmstad när vi kom fram. Som sagt BUS E KUL!!!!! Första gången där men absolut inte den sista. Trodde inte mina ögon... va grejer det fanns och pryttlar överallt att leka med. Vill dit igen. SNART!!

Hos moster passade vi på att gå ner till havet för en liten picknick på klipporna. Och Anders fångade en liten krabba som jag vågade klappa alldeles själv. Och efter allt hoppande på stenarna så passade det perfekt med lite fika, smarrigt!!

Nedan passade jag på att känna på mosters bebis i magen. Ti hi, jättehäftigt va det. Jag blev sååå förvånad när bebisen rörde sig. Shit pommefritt!!

Mat e bra för magen. Smarrigt värre när alla äter samtidigt. Så mysigt det är hos moster, eller hur?

När stunder fanns över passade pappa och jag på att tiita i lite kataloger över skaer vi skulle kunna tänkas behöva där hemma. Men pappa och jag va inte riktigt överrens om vad vi behövde.


Posering i trädgården. Är dom inte för goa, min mamma och moster? Älskar dom så mycket båda två. Puss på er.

Hoppas vi ses snart igen moster, Anders och bebisen som då förhoppningsvis har kommit ut till oss.

KRAM Denise

Inga kommentarer: