söndag 17 augusti 2008

Mamma & Pappa sa JAAAAAAAA!

Nu har Mamma och Pappa gift sig!
Hipp Hipp Hurra för brudparet!

Älskar Er båda så otroligt mycket! Allt var så otroligt vackert i kyrkan när mamma och pappa i lördags sa "Ja" till varandra, precis som en saga! Det var inte många ögon som var torra när mamma och pappa lovade att hålla varandra nära .... eller var det kära dom skulle hålla varandra!?! Äh dom får helt enkelt hålla varandra både nära och kära så blir allt superbra! Hoppas Ni får leva lyckliga i alla Era dagar, precis som sagornas lyckliga slut!

Det var jättespännande att vara med i kyrkan. Alla var så supersnyggt klädda att det kändes som om man var på en prinsessbal! Och visst var mamma vacker som en prinsessa, en prinsessa som nu äntligen fått sin prins! Visst blev även min lilla prinsessklänning söt! Hihi. Försökte vid ett flertal tillfällen norpa åt mig lite av brudbuketten men det var lättare sagt än gjort! Fick nämligen nys om att mamma inte tänkte slänga sin brudbukett som de gör på filmer man sett, så jag tänkte att jag helt enkelt får ta saken i egna händer. Hihi. När de minst anade det fick jag allt tag i en liten blomma!!!! ;O) Festen hölls uppe i Gässhult Säteri och varade långt in på natten! Det blev en hel del bus och mängder av god mat... sen efter ytterligare lite bus och mys hos mamma och pappa somnade jag sött inne på mormors hotellrum.

Så här otroligt fint blev ett av korten på mamma och pappa! De ser redigt nykära ut!

"Efter all den tid som nu gått,

har ni nu äntligen varandra fått.

Nu ska denna familj leva lyckliga livet ut,

för denna kärlekssaga tar aldrig slut."


Bamsekramar från lilltösen Denise.

1 kommentar:

Karl Axel Antonsson sa...

Hej familjen Blomqvist!
Vilket fantastiskt bröllop!!! Ni var vackra som filmstjärnor och allt var perfekt! Fint i kyrkan, trevligt upplägg med välkomstskålen, superb mat o dryck, trevliga gäster och ett hejdundrande party! Tack än en gång för att vi fick vara med och fira med er på denna stora dag!!!
STORA KRAMAR från Magnus och Lotta.