måndag 12 november 2007

Grattis på 30-års dagen kära mamma!

Den 10:e november 2007 fyllde min mamma 30 år!

GRATTIS på födelsedagen älskade lilla mamma!

Trots att vissa säger att du nu blivit tant så förblir du alltid min söta lilla mamma. Jag älskar dig sååå mycket!

"När man som jag är väldigt liten
så händer det ofta att något går på tok.
Kanske blir jag ledsen över något jag inte förstår,
kanske blir jag arg för något jag inte får.
Då finns du alltid där för mig, kära lilla mamma.
I din famn finns alltid en plats där jag kan känna mig trygg,
dit kan jag krypa upp, även om jag ibland varit lite busig och stygg.
Jag vet att jag i ditt hjärta alltid har en speciell liten vrå,
att jag är stolt över dig mamma, det kan du lita på.
Du är min bästa vän och min kärlek till dig är för alltid densamma,
min alldeles egna, kära lilla mamma"

Givetvis blev det kalas när mamma fyllde 30 år! Vi bjöd hem släkt och vänner som alla ville fira att mamma blivit tant! :O) Det blev paketöppning, middag och massa tårta förstås. Mamma blev jätteglad över alla paket hon fick. Speciellt glad, tror jag, hon blev när hon öppnade mosters och BusAnders paket. Moster hade nämligen gjort en bok om deras liv tillsammans som systrar. Den innehöll en massa roliga bilder och när mamma läste vad moster hade skrivit blev hon så glad att hon började gråta. Knasigt värre!

Efter paketöppningen busade jag med mamma och mammas gudmor. Varje gång mamma lyckades få upp en lucka på min "pop-upp leksak" så stängde vi luckorna igen.

Det blev mycket bus den dagen! Här är jag, moster och mamma i full gång med att busa med pappa som tappert försökte ta ett kort på oss alla tre. Hihi. det blev ju ganska bra!

När alla gästerna gått hem så var det skönt att få mysa lite med moster i soffan. Vi kikade på "Nalle har ett stort blått hus" och läste i min nya fina ljud-bok som jag fått av moster och BusAnders.
Helgen innan hade mamma bjudit in alla sina tjej-kompisar på middag! Det blev en hel del tjejer som kom så det dukades upp till långbord och bjöds på buffé!

Pappa och jag flydde fältet hem till Leo och hans pappa. Dit kom även Axel och hans pappa. Alwa och hennes pappa fick stanna hemma då Alwa var sjuk. Krya på dig vännen min!

Våra mammor var som sagt på fest hemma hos oss och festen höll på långt in på natten så vi småttingar orkade inte vara uppe så länge utan somnade utmattade efter en fasligt massa busande med papporna våra. Hihi jag kan gissa att våra pappor var glada när vi äntligen somnade så de kunde käka och titta på NHL Hockey.

Så här glad var mamma över att ha så många goa vänner som kom på 30-års middag hem till oss.

Visst är hon allt bra söt lilla mammsingen min!

Inga kommentarer: