torsdag 1 maj 2008

Valborgsmässoafton bjöd på grillat hemma hos oss!

Idag var det valborgsmässoafton och vi bjöd hem lite vänner på grillning och en tur till majbrasan! Det blev knytkalas så det fanns en hel del gott att mummsa på! Det var Leo och hans pappa, Theo och hans pappa samt Axel och hans mamma och pappa. Ja och så jag, mamma och pappa förstås! Medans de vuxna hällde upp vinet och grillade passade vi på att busa i trädgården lite! Sen satte vi oss till bords för att käka lite grillat och pommes! Mamma hade gjort korv till oss barn vilket blev en hit så klart!

Vi hade det så trevligt till bords att vi blev en aningen försenade till majbrasan. När vi promenerade dit mötte vi alla som redan var på väg hem! Ni må tro att de tittade fundersamt på oss när vi kom ett helt gäng och promenerade åt "fel" håll! Men vad gör det! Nu slapp vi ju trängas och så hade det ju nu även slutat regna så vi slapp att bli våta! Elden fick vi ju se ändå utan att höra på en massa tråkiga tal! Fniss.

Efter majbrasan var det natti natti för Leo och hans pappa som skulle hämta Leos mamma på jobbet samt Theo och hans mamma och pappa som nu även hon mött upp oss. Men Axel och hans päron hängde med hem igen där Axels mamma nu dukade fram rabarberpaj och vaniljglass till kaffet! Mummms! Efter drygt en timma var Axel och jag helt slut av allt bus! Mätta och belåtna beslöt även vi oss för att ta kvällen! Axel och Co åkte hem i en taxi och vi störtade i säng!

1 kommentar:

Karl Axel Antonsson sa...

Tack för senast! Tack för en trevlig kväll i goda vänners lag och fantastiskt god mat (vansinnigt god korv Anna! Mamma flikar in att tsatsikin var super)! Stor kram från mig Axel (mamsen och papsen hälsar).