torsdag 5 februari 2009

Jag har fått vattenkoppor!

I söndags när jag vaknade meddelade mamma och pappa mig att vi inte kunde följa med till SOK Viljans stuga som planerat eftersom jag blivit sjuk! Attans oxå. Vi som hade lyckats samla ihop nästan hela föräldrargruppen till att gå tipspromenad och så kan vi själva inte följa med! Typiskt!

Nä, jag är tydligen sjuk i något som de kallar vattenloppor..... nä vattenkoppor ska det vara! Vadå, har jag spillt vatten eller nåt! Torka upp det då så är jag frisk sen...eller!?! Vaknade som sagt upp i söndags med en massa prickar och blåsor på kroppen! Förstår inte redigt vad de har med vatten att göra, förstår bara att de kliar något enormt och att de visst kommer att bli flera. Så nu får jag inte busa med vännerna eller åka till dagis på jäääätte länge! Fy bubblans vad orättvist!

Det är inte så farligt när jag tänker efter. Jag får ju vara hemma och busa med pappa som åter igen får rycka in och Vabba! Och när mamma kommer hem med McDonalds efter jobbet! Ja då är lyckan gjord! Jag fick i dag njuta av mitt första Happy Meal! Har ätit McDonalds förrut men fick nu för första gången ett Happy Meal av mamma och pappa. Jag förstod dock inte vad det var som var så speciellt. Varken kycklingbitarna eller pommesen såg särskild glada ut! Hmmmm kanske var det att jag blev glad av att det låg en leksak i boxen! Ja sååå var är det nog! ;O) Men vet Ni vad det allra, allra bästa är!!! Det är att man får sova i mammas och pappas säng när man är sjuk! Där stortrivs jag! Det är sååååå mysigt!
Måste faktiskt säga att det går ganska bra! Både mamma och pappa trodde att jag skulle sitta och klia mig och skrika hela dagarna långa p g a vattenkopporna. Men jag är jätte duktig! (Måste få skryta lite om sig själv ibland! Hihi) Visst, det är inte kul när det kliar eftersom man inte får klia på prickarna. Det är ju typ det enda man vill just nu. Mamma och pappa har dock lärt mig ett knep som fungerar super bra! Så fort det börjar klia och fingrarna mina vill klia så letar jag reda på min navel och killar den istället. Hihihi, det fungerar faktiskt för jag glömmer varje gång bort prickarna som kliar, då det istället killar när jag kittlar mig i naveln. Hihi.



Hoppas dock att jag snart blir frisk! Längtar ju så att få träffa lite kompisar och att få gå till dagis och busa! Fast det är klart! Inget går ju upp mot att få busa med pappa dagarna långa. Och sen när han är slutkörd så tröttar jag istället ut mammsingen! Hahaha

Inga kommentarer: